За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Apple AirPods Max

В наличност
Apple AirPods Max

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Apple AirPods Max

Избери цвят:
В наличност
Цена:
122300лв. 1092.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Най-доброто изживяване при слушане. AirPods Max революционализират слушалките с лента за глава. С динамични драйвери, създадени от Apple, предоставят звук с високо качество.

Всеки детайл е проектиран така, че да осигурява изключително акустично преживяване. Ненадминатата активна изолация на околния шум (Active Noise Cancellation) премахва външните шумове, а Transparency Mode ти позволява да следиш случващото се около теб. Технологията spatial audio с динамичното проследяване на движението на главата предоставя surround звук, сякаш си в кинозала.

Технологията spatial audio работи с филми, телевизия и приложения, които поддържат възпроизвеждане на видео.

Изчислително аудио

С динамични говорители, проектирани от Apple, AirPods Max предлагат звук с висока достоверност. Отличават се с персонализиран акустичен дизайн и използват чип H1, инсталиран във всяка слушалка, в комбинация с усъвършенстван софтуер за осигуряване на изчислително аудио с Adaptive EQ.

Active Noise Cancellation

Active Noise Cancellation премахва околния шум, така че да се "потопиш" в музиката си. Освен това, използвайки Transparency Mode, AirPods Max ти позволяват да чуваш какво се случва около теб!

20 часа автономия

Създадени с мрежеста текстура на лентата за глава и меки наушници за изключително прилягане, AirPods Max осигуряват 20 часа слушане, гледане ан филми или разговор с активно премахване на околния шум (ANC) и активирана технология spatial audio (работи с филми, телевизия и приложения, които поддържат възпроизвеждане на видео).

Автономията на батерията варира в зависимост от употребата.

Магическо преживяване!

AirPods Max предоставят магическо преживяване при слушане, с лесна настройка, динамично проследяване на движението на главата и безпроблемно превключване между устройства (изисква iCloud и операционна система macOS 11.1, iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2, tvOS 14.3 или по-нова версия). Звукът се споделя лесно между два чифта AirPods на твоя iPhone, iPad, iPod touch или Apple TV!

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple AirPods Max
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1092лв.