За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Apple iPad 10th (2022) 10.9" 64GB Wi-Fi

В наличност
Apple iPad 10th (2022) 10.9" 64GB Wi-Fi

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Apple iPad 10th (2022) 10.9" 64GB Wi-Fi

Избери цвят:
В наличност
Цена:
100400лв. 873.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Новият Apple iPad е специално проектиран, така че да бъде още по-мощен, лесен, интуитивен и забавен за употреба. Този таблет е предназначен, за да ви помогне да повишите продуктивността ви – той ви позволява да си водите записки, да работите в екип и да работите с множество приложения и програми едновременно без никакви проблеми. Всяка ваша команда ще бъде изпълнена светкавично, а всяко приложение ще се зареди и отвори мигновено. Apple iPad работи посредством мощния A14 бионичен чип, който ви гарантира подобрена производителност и продуктивност при изпълнението на всяка ваша задача. Ако пожелаете може да редактирате 4К видеа в iMovie или да водите интензивни гейминг битки без да се притеснявате от досадни забавяния или проблеми при зареждане. Този таблет разполага с невероятен 10.9 инчов Liquid Retina дисплей, който ви позволява да изразите себе си, да рисувате, да чертаете и създавате съдържание по-лесно и удобно от всякога. Вече няма да има никакви пречки пред вас, когато искате да реализирате всяка своя артистична идея и да я превърнете в реалност! Освен това невероятният дисплей на таблета ви осигурява кристална картина, когато се наслаждавате на любимите си филми и сериали, а технологията True Tone ви осигурява удобно зрително изживяване, независимо от заобикалящата ви светлина. Apple iPad разполага с Ultra Wide 12 мегапикселова предна камера, която ви позволява да улавяте всеки миг от деня си с безупречно качество и кристална яснота. Независимо дали правите селфи снимки с приятели, снимате влог или водите видео конферентни разговори може да бъдете сигурни, че ще се насладите на реалистични и точни изображения.

Всички модели Apple iPad 10th generation работят с химикалка Apple Pencil 1st Generation и с допълнителен преходник Apple USB-C to Apple Pencil Adapter

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple iPad 10th (2022) 10.9" 64GB Wi-Fi
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 873лв.