За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Apple Watch Series 8 GPS 45mm

В наличност
Apple Watch Series 8 GPS 45mm

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Apple Watch Series 8 GPS 45mm

Избери цвят:
В наличност
Цена:
112500лв. 978.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Apple Watch Series 8 разполага с голям Always-On дисплей. Детайлния циферблат изглежда зашеметяващо и е лесен за четене дори когато китката ви е надолу.

Моделът е с алуминиев корпус и спортна каишка в червен цвят.

Пълна картина на качеството на съня

Приложението Sleep не само следи съня ви, но и показва колко време сте прекарали в REM (Rapid Eye Movement sleep), Core (основна фаза на съня) или Deep (дълбока фаза на съня), както и кога може да сте се събудили.

Функция са засичане на катастрофа (Crash Detection)

Apple Watch Series 8 може да открие дали сте попаднали в тежка автомобилна катастрофа. Когато бъде открита катастрофа, Crash Detection може автоматично да ви свърже със службите за спешна помощ, да предостави на диспечерите вашето местоположение и да уведоми вашите спешни контакти. Crash Detection използва комбинираната мощност на подобрен триосен жироскоп и нов акселерометър за g-force. Той също така използва микрофон, барометър, GPS и усъвършенстван алгоритъм за синтез на сензори, обучен върху над 1 милион часа данни за катастрофи в реалния свят, за да открие дали сте в тежка катастрофа.

Fall Detection & Emergency SOS

Ако сте претърпели тежко падане и сте обездвижен, този умен часовник ще засече опасността. Просто натиснете и задръжте страничния бутон и Apple Watch ще се обади на местните служби за спешна помощ, за да сподели вашето местоположение. Оптимизирането му става чрез приложението Workout.

Температурен сензор + Cycle Tracking

Series 8 има иновативен нов сензор, който следи температурата ви, докато спите, така че можете да видите промените във времеви отрязък. Изключително полезна функция за дамите, тъй като данните могат да предоставят ретроспективна оценка кога е бил най-подходящият период за забременяване и съответно да е полезно за семейно планиране.

Сменете стиловете мигновено

Каишките на Apple Watch са проектирани да бъдат взаимозаменяеми само за няколко секунди. С широк асортимент от стилове и цветове, включително ленти Nike, можете да промените външния си вид за нула време. Изберете от десетки циферблати, проектирани от Apple, и нови циферблати от Nike. Персонализирайте циферблата си, съобразен с това, което ви интересува.

Crack Resistant

Устройството е невероятно издръжливо - плътното кристално покритие на дисплея, умелата геометрия и плоската основа го правят устойчив дори на напукване. Притежава IP6X сертификат за прахоустойчивост и WR50 за водоустойчивост.

Още функции

С допълнителни функции като Retina display, Blood Oxygen app, ECG app и много други ще следите здравето си във всеки детайл.

Любимите приложения - на китката ви

С достъп до десетки хиляди приложения от App Store директно на китката ви, Apple Watch е перфектното персонално устройство за всичко, което обичате да правите.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple Watch Series 8 GPS 45mm
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1199лв.