AllGSM AllGSM
Общо: 0 лв.
Моята количка 0

Asus ROG Phone 3 Strix 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM

В наличност
Asus ROG Phone 3 Strix 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM
Ново

Asus ROG Phone 3 Strix 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM

цена

1499.00 лв. 1678.88 лв.
24 месеца гаранция
24 месеца гаранция

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Революцията в игрите

ROG Phone 3 е най-мощният гейминг телефон, оборудван с най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon 865 Plus 5G, която предлага разширени 5G възможности за мобилна комуникация. Създаден, за да отговаря на изискванията дори на най-запалените ентусиасти на игрите, той има изключително нов дисплей със 144 Hz / 1 ms, който оставя всички конкуренти след себе си. Наред с подобрените функции, като например решението за управление AirTrigger 3, моделът включва всички функции, които напълно сте оценявали в предишното поколение, включително чудовищна батерия от 6000 mAh, уникален дизайн за странично зареждане, двойни предни високоговорители и гама модулен аксесоар. ROG Phone 3 отново повдига летвата и създава нов стандарт в сегмента за мобилни игри!

Играйте, за да спечелите

Снабден с най-бързата в света Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G мобилна платформа, най-съвременните LPDDR5 RAM модули и UFS 3.1 ROM, ROG Phone 3 предлага най-висока производителност за супер гладко гейминг изживяване

Игри при ниски температури

Системата за охлаждане GameCool 3, внедрена в ROG Phone 3, използва усъвършенствана 3D камера за изпаряване и голям радиатор, прецизно разположени за премахване на зоните на прегряване. Охлаждащата система елиминира топлината, генерирана по време на работа с максимална скорост с невероятно високо ниво на ефективност благодарение на специално проектираните вентилационни отвори.

Външната охладителна система AeroActive Cooler 3 осигурява подобрен въздушен поток в най-горещите области, особено в близост до 5G процесора и чипа. Той може да намали повърхностните температури с до 4°C, но остава невероятно компактен и може лесно да бъде свързан към страничния интерфейс.

Усъвършенстваната система за охлаждане на модела ROG Phone 3 гарантира максимална експлоатационна ефективност, без значение колко играете.

Висока точност в игри

ROG Phone 3 е оборудван с изключителен AMOLED дисплей с тактова честота 144 Hz / 1 ms. В комбинация с максимална скорост на откриване на натиск от 270 Hz, което значително понижава нивото на латентност за засичане до 25 ms, този дисплей извежда игровите изживявания на следващото ниво. За да се гарантира, че изображенията, показани на ROG Phone 3, изглеждат точно така, както биха искали разработчиците на игри, цветовете на всеки дисплей са внимателно калибрирани, за да се осигури стойност на Delta-E по-малка от 1, като осигурява същата поддръжка на съдържанието HDR10+. Дисплеят също има TÜV Rheinland9 сертификат, така че не изморява много очите

Честота на опресняване до 144

За по-любопитен и по-плавен опит, от превъзходен реализъм, в игрите, е разработен специален екран за модела ROG Phone 3, който предлага честота на опресняване на кадрите от 144 Hz. По този начин показаното съдържание е по-силно, по-ясно и по-реалистично. Освен това значително намалява умората на очите, така че можете да играете за по-дълги периоди от време, без да изпитвате никакъв дискомфорт

Висока скорост на реакция при докосване

Всяко натискане на бутон е най-интензивното преживяване в игрите. Със специално калибрирания дисплей на ROG Phone 3 ще можете да се насладите на максимална скорост на докосване от 270 Hz - което означава, че екранът се натиска 270 пъти в секунда. Това гарантира, че ROG Phone 3 перфектно записва всяко извършено натискане и реагира много точно, както бихте го искали.

Ултраточни цветове

Delta-E представлява стойността на разликата между два цвята, която и да е стойност на Delta-E по-малка от 3 не може да бъде практически разграничена от обикновеното човешко око. Екранът ROG Phone 3 предлага невероятна стойност на Delta-E, по-малка от 1, показва най-точните цветове, възможни за наистина великолепно визуално изживяване

Режим X - Играйте в свой собствен стил

За да осигури абсолютната мощност на ROG Phone 3, режимът Unique X перфектно оптимизира работата на цялата система. Режимът X ви позволява да коригирате и персонализирате много системни параметри, за да оптимизирате работата на вашия ROG Phone 3, така че той да отговаря перфектно на всички ваши изисквания, независимо от приложенията и игровите сценарии

Абсолютна мощност

Режимът X внимателно калибрира стандартните настройки, за да ви позволи да се насладите на оптимална производителност, но можете също да персонализирате производителността на системата, настройките на дисплея, функциите за управление при допира и настройките на мрежата, за да персонализирате перфектно режим X според вашите изисквания. ROG Phone 3 ви дава пълен контрол!

Играйте нон стоп

Можете да разчитате много на чудовищната батерия от 6000 mAh2, внедрена в модела ROG Phone 3, което ще ви помогне да продължите да се борите дори и в най-дългите битки. Телефонът предлага множество пасивни механизми за пестене на енергия - включително многобройни персонализирани режими на батерията и изключителна функция на хибернация - което значително удължава времето на работа между зарежданията и също така увеличава живота на батерията

GameFX - Високо ниво на звука в игри

Новата аудио система GameFX, с която е оборудван ROG Phone 3, е оптимизирана заедно със специалистите за оптимизация на звука на Dirac, предлагащи двойни предни стерео говорители, които доставят мощен и потапящ звук във всичките ви игри. Той също така разполага с нов специален режим за игри, който ви позволява да идентифицирате точното местоположение на други играчи, като използвате уникален аудио алгоритъм. По-големи високоговорители, повече магнити и подобрено движение на мембраната - всичко това помага за увеличаване на силата на звука, за да можете да чувате всяко движение и да се наслаждавате на конкурентно предимство в игрите.

Нови функции за управление на датчика за движение

Сега можете да се насладите на напълно нов начин за контрол на ROG 3 телефона! Вътрешният сензор за движение може да разпознае резки вертикални движения, за да симулира докосване на екрана

Нарастващата популярност на мултиплейър игрите носи със себе си необходимостта от внедряване на постоянни и надеждни връзки. Предлагайки 5G и WiFi 6 поддръжка, ROG Phone 3 е повече от бърз и за да гарантира ултра-стабилни връзки, сега включва технологията HyperFusion. Това позволява едновременното използване на връзки към WiFi мрежата и мобилната мрежа за данни, с интелигентно пренасочване към най-силния източник на сигнал. Системата включва и множество антени, за да се гарантира най-доброто качество на връзката винаги. С ROG Phone 3 няма да пропуснете нищо!

Страничен интерфейс

Уникалният дизайн със страничен интерфейс на модела ROG Phone 3 е специално проектиран, за да държи кабелите далеч и да ви дава повече свобода, така че никога да не нарушавате контролната си техника в игри: можете да зареждате телефона си дори тогава когато играете или предавате живо съдържание

Система с 4 микрофона

За да осигури възможно най-добрите гласови комуникации в игрите, ROG Phone 3 е оборудван с конфигурация от четири цифрови микрофона със система за премахване на фонов шум, която оптимизира качеството на гласовата комуникация и в същото време филтрира фоновия шум осигурявайки кристална яснота на дискусиите в игрите.