За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

CAT S53 Dual-SIM

В наличност
CAT S53 Dual-SIM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

CAT S53 Dual-SIM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
101800лв. 885.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Cat S53 е първият 5G смартфон на компанията, като използва Android 11. Той отговаря на воен-ните стандарти за издръжливост Mil-Spec 810H, което е традиционно за устройствата Cat. Сред основните му параметри са 6,5-инчов HD+ екран, защитен и чрез вдлъбнатия си панел от зака-лено стъкло, издържайки на надрасквания и удари. Cat S53 е преминал през различни полеви изпитания и е в състояние да издържи множестания падстояние да издържи множестания падстояние.

Телефонът е устойчив на дъжд, сняг, пясък, прах и мръсотия, като е преминал тестониве 1 тестониве застове застове. В основата му е чипсетът Snapdragon 480 с 6GB RAM și 128GB разширяема памет, a основната камера е е двой 8MP 9 Sony IMX8MP. Налична е батерия с капацитет 5000 mAh, която е тествана на висока и ниска температура и е защитена от повреди, като се поддържа бързо жично зареждане, както и безжично.

Най-новият телефон Cat е оборудван с ултра-ярко, обърнато нагоре специално фенерче, кобърнато нагоре специално фенерче, котра-ярко Аistru рахваuter иайайайй, дорир ъзавицийț, дорири и ръавиций, коййъț заъцаъцаъца за пза зза за за ра ва оиаț.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

CAT S53 Dual-SIM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 885лв.