За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Google Pixel 8a 5G 128GB 8GB RAM Dual-SIM

В наличност
Google Pixel 8a 5G 128GB 8GB RAM Dual-SIM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Google Pixel 8a 5G 128GB 8GB RAM Dual-SIM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
100100лв. 870.00 лв. + аксесоари: лв.

Процесор

Nona-core

Рам

8 GB

Дисплей

6.1 inches

Батерия

4492 mAh

Памет

128 GB

Камера

64 MP

Размери

152.1 x 72.7 x 8.9 mm

ОС

Android

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Чипът Google Tensor G3 осигурява бърза и ефективна обработка, поддържа Google AI и машинно обучение за отлични снимки и видеа, подобрен звук при разговори, разпознаване на реч и сигурност. Circle to search улеснява намирането на информация, като просто нарисувате кръг около изображение, текст или видео (изисква интернет и съвместими приложения). Gemini помага с идеи, писане, планове, резюмиране на дълги имейли и учене. Live Translate превежда знаци и менюта с помощта на камерата. Камерата на Pixel прави удивителни снимки и видеа с помощта на Google AI, съчетава подобни снимки за перфектни кадри, представя нюансите на кожата автентично и точно, премахва шумове от аудиото и позволява увеличаване без телеобектив. Astrophotography позволява снимки при ниска осветеност, като портрети и звездно небе. Pixel Call Assist улеснява разговорите с функции за избягване на спам и намаляване на фоновия шум. Личната безопасност е подсигурена със функции за спешни ситуации и споделяне на местоположение. Safety Check ви напомня да се чекирате, когато сте навън. Google One VPN защитава онлайн активността ви, Face Unlock улеснява влизането в приложения и плащанията, а телефонът получава актуализации на функциите и сигурността за седем години. Адаптивната батерия издържа над 24 часа, а с Extreme Battery Saver до 72 часа.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Google Pixel 8a 5G 128GB 8GB RAM Dual-SIM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 870лв.