За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Huawei FreeBuds 3i

В наличност
Huawei FreeBuds 3i

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Huawei FreeBuds 3i

Избери цвят:
В наличност
Цена:
9400лв. 75.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Нека светът чуе гласа Ви HUAWEI FreeBuds 3i се предлага с две външно ориентирани микрофона, за да се чува точно Вашия глас, като избягва други шумове от околната среда, а третият микрофон, обърнат нагоре, възпроизвежда гласа във Вашите уши, за да подобри още повече качеството на разговорите. Всичко, което казвате, е ясно, независимо от шумовете. Стилни и удобни Huawei FreeBuds 3i са безжични слушалки с ергономична изработка, предлагащи стил и удобство, за да се насладите на потапящо и вълнуващо изживяване. Сдвоете ги с гъвкавите силиконови накрайници, които се предлагат в 4 различни размера за удобно и сигурно прилягане. По-добра форма, по-добро уплътнение, по-добър звук. Насладете се на музика цял ден Слушалките Ви предлагат дълго удоволствие от слушането на Вашата любима музика до зори. Наслаждавайте на непрекъснати моменти с любимите Ви песни.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Huawei FreeBuds 3i
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 159лв.