За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Huawei Watch 4 46.2mm

В наличност
Huawei Watch 4 46.2mm

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Huawei Watch 4 46.2mm

Избери цвят:
В наличност
Цена:
79200лв. 689.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Носете вселената на китката си и поемете на път до най-отдалечените краища на космоса само с един поглед към часовника си. Той е специално създаден, за да развихри въображението, за да можете да изследвате времето, пространството и неизвестното.

Вселена на китката ви

Huawei Watch 4 ви показва блясък само с един поглед със своя блестящ корпус от неръждаема 316L стомана. Сдвоете часовника със спиращ дъха планетарен циферблат, за да поставите необятното пространство точно пред очите си.

Планета, която свети на китката ви

С LTPO екрана на часовника и свежите AOD циферблати можете да видите основна информация само с един поглед.

Покажете най-доброто си лице

Има циферблат за всеки повод, с различни теми, включително Discovery серия за космическото и ефектното и серия Фотография за ежедневните моменти, които са се превърнали във вечни. Изберете от повече от 20 000 интуитивни дизайна, не се колебайте да смесвате и съпоставяте и се възхищавайте на това, което сте избрали!

Покажете повече от това, което искате

1.5-инчовият екран на часовника е специално създаден за комфорт при гледане, с ултратясна рамка и 72%+ съотношение екран към тяло, осигуряващ ясен и стегнат дизайн.

Phone-Free смарт функции

Този часовник ви държи в течение на всичко дори без телефон с помощта на eSIM One number и eSIM Standalone Number . Провеждайте обаждания, изпращайте и получавайте SMS съобщения само с помощта на часовника.

Навигация? Никога не е било по-лесно!

Без телефон? Няма проблем! Получавайте информация за местоположението и маршрута в реално време само с един поглед към китката си, когато ходите или карате велосипед.

Изобилие от приложения на трети страни

Слушайте любимите си тракове и преглеждайте любимите си приложения, спортувайте, използвайте навигация, като същевременно давате на телефона си почивката, която заслужава. С повече от 100 апликации, включващи здравни, лайфстайл и фитнес услуги, просто плъзнете наляво и превъртете, за да получите това, което искате

Дори още по-съвместим

Часовникът е съвместим както с iOS, така и с Android, за по-лесно използване.

Погрижете се за здравето си

Health Glance проследява седем ключови индикатора наведнъж, включително сърдечен ритъм, ниво на SpO2, респираторен преглед и сърдечно-съдово здраве, резултатите от които могат да бъдат разпечатани и споделени. Намерете анализа и повече в приложението HUAWEI Health.

ЕКГ анализ ритъм по ритъм

Новата и подобрена електродна технология направи събирането на ЕКГ сигнал по-точно и по-отчетливо. Просто докоснете електрода отстрани за 30 секунди, за да получите данни в реално време, които могат да ви помогнат при първа възможност да откриете често срещани сърдечни заболявания.

По-добрият начин да тренирате

Избирайте от 100+ режима на тренировка, включително дейности на открито като свободно гмуркане и преходи. Циферблатът на часовника за планински туризъм показва готови данни за пътя, обхващащи надморска височина, атмосферно налягане, брой стъпки, местоположение и SpO2. Загубихте пътя си? Просто активирайте обратния маршрут с карта, за да се върнете до началната си точка.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Huawei Watch 4 46.2mm
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 689лв.