За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Huawei Watch 4 Pro Classic 47.6mm

В наличност
Huawei Watch 4 Pro Classic 47.6mm

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Huawei Watch 4 Pro Classic 47.6mm

Избери цвят:
В наличност
Цена:
102800лв. 894.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Носете вселената на китката си и поемете на път до най-отдалечените краища на космоса само с един поглед към часовника си. Той е специално създаден, за да развихри въображението, за да можете да изследвате времето, пространството и неизвестното.

Вселена на китката ви

HUAWEI WATCH 4 Pro пренася безграничната фантазия на космическото пространство във вашата орбита със своя издръжлив титаниев корпус от аерокосмически клас и искрящ, подобен на звезда, блясък. Сферичният сапфирен кристал на часовника е направен така, че да се изправи пред опасностите, които може да срещнете. А разнообразните планетарни циферблати означават, че всеки нов външен вид не е от този свят!

Планета, която свети на китката ви

С LTPO екрана на часовника и свежите AOD циферблати можете да видите основна информация само с един поглед. 1.5-инчовият екран на часовника е специално създаден за комфорт при гледане, с ултратясна рамка и 72%+ съотношение екран към тяло, осигуряващ ясен и стегнат дизайн, черният панел е намален с 21.6%.

Покажете най-доброто си лице

Има циферблат за всеки повод, с различни теми, включително Discovery серия за космическото и ефектното и серия Фотография за ежедневните моменти, които са се превърнали във вечни. Изберете от повече от 20 000 интуитивни дизайна, не се колебайте да смесвате и съпоставяте и се възхищавайте на това, което сте избрали!

Phone-Free смарт функции

Този часовник ви държи в течение на всичко дори без телефон с помощта на eSIM One number и eSIM Standalone Number . Провеждайте обаждания, изпращайте и получавайте SMS съобщения само с помощта на часовника.

Навигация? Никога не е било по-лесно!

Без телефон? Няма проблем! Получавайте информация за местоположението и маршрута в реално време само с един поглед към китката си, когато ходите или карате велосипед.

Изобилие от приложения на трети страни

Слушайте любимите си тракове и преглеждайте любимите си приложения, спортувайте, използвайте навигация, като същевременно давате на телефона си почивката, която заслужава. С повече от 100 апликации, включващи здравни, лайфстайл и фитнес услуги, просто плъзнете наляво и превъртете, за да получите това, което искате.

Дори още по-съвместим

Часовникът е съвместим както с iOS, така и с Android, за по-лесно използване.

Погрижете се за здравето си

Health Glance проследява седем ключови индикатора наведнъж, включително сърдечен ритъм, ниво на SpO2, респираторен преглед и сърдечно-съдово здраве, резултатите от които могат да бъдат разпечатани и споделени. Намерете анализа и повече в приложението HUAWEI Health.

ЕКГ анализ ритъм по ритъм

Новата и подобрена електродна технология направи събирането на ЕКГ сигнал по-точно и по-отчетливо. Просто докоснете електрода отстрани за 30 секунди, за да получите данни в реално време, които могат да ви помогнат при първа възможност да откриете често срещани сърдечни заболявания.

По-добрият начин да тренирате

Избирайте от 100+ режима на тренировка, включително дейности на открито като свободно гмуркане и преходи. Циферблатът на часовника за планински туризъм показва готови данни за пътя, обхващащи надморска височина, атмосферно налягане, брой стъпки, местоположение и SpO2. Загубихте пътя си? Просто активирайте обратния маршрут с карта, за да се върнете до началната си точка.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Huawei Watch 4 Pro Classic 47.6mm
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 894лв.