За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Motorola ThinkPhone 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM

В наличност
Motorola ThinkPhone 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Motorola ThinkPhone 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
144400лв. 1289.00 лв. + аксесоари: лв.

Процесор

Octa-core

Рам

8 GB

Дисплей

6.6 inches

Батерия

5000 mAh

Памет

256 GB

Камера

50 MP

Размери

158.8 x 74.4 x 8.3 mm

ОС

Android

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Вашата бизнес информация и мобилни платформи са защитени с ThinkShield® за мобилни устройства. Системите за защита, базирани на изкуствен интелект, сертификациите от правителствен клас, доверените доставчици, проверените процеси на производство и специализираният екип за реакция при инцидент осигуряват 360° защита.

Внедрете ThinkPhone директно от отварянето на опаковката без нужда от настройване на смартфона. Управлявайте всичките си устройства от едно местоположение и създавайте персонализирано изживяване за своята организация.

Хардуерът, фърмуерът и софтуерът на устройството са интегрирани, за да защитават вашите най-чувствителни данни от външни заплахи. С Moto KeySafe ПИН кодовете, паролите и криптографските ключове са изолирани от другите данни на устройството за постигане на допълнителен слой защита от високо ниво.

Приемайте предизвикателствата на работата си с устойчивата на удар защита на дисплея Gorilla® Glass Victus™. Тестван по MIL STD 810H1 за издръжливост, ThinkPhone е изработен с арамидни влакна, които са по-здрави и по-леки от стоманата, и рамка от авиационен клас алуминий. Той също така е сертифициран по IP682 за устойчивост на прах, замърсявания, пясък и потапяне в плитка вода.

Разширете мобилното си работно пространство и се наслаждавайте на гладка и безпроблемна връзка към вашия компютър3 с ThinkPhone. Чрез интегриране на функционалности на Android и Microsoft Windows вашата организация може да повиши нивото на продуктивността. Просто натиснете двукратно емблематичния червен бутон, за да синхронизирате лесно с ThinkPad или друг компютър. Можете също да персонализирате еднократното натискане така, че да отваря избрано от вас приложение.

Наслаждавайте се на мобилното изживяване на десктоп. Можете да отваряте мобилните приложения директно на своя компютър за лесно интегриране на платформите.

Прехвърлянето на файлове между ThinkPhone и вашия компютър3 е съвсем лесно.

С възможностите на камерата за проследяване на движение и изкуствен интелект ще изглеждате винаги добре и на фокус за видео разговори.

Универсално 68 W TurboPower™ зареждане
Можете да зареждате всяко устройство, което използва USB-C, включително ThinkPad, с помощта на бързото и леко зарядно устройство, което лесно се вмества в джоба ви – няма нужда да носите няколко зарядни устройства. ThinkPhone осигурява над 36 часа издръжливост на батерията при пълно зареждане – и също така получавате енергия за цял ден работа само след 15 минути зареждане.

Със Snapdragon 8+ Gen 1 устройството работи гладко и при най-високите работни натоварвания. Изтеглянето и качването на данни става наистина бързо, а конферентните разговори са с чудесно качество благодарение на 5G скорост и Wi-Fi 6E съвместимост. Наред с това ThinkPhone е създаден за дългосрочна перспектива с голям капацитет LPDDR5 памет.

От сложни диаграми до презентации с богато съдържание, 6,55 -инчовият pOLED FHD+ дисплей показва ясно и най-фините детайли. Видеоразговорите изглеждат по-добре, цветовете се възпроизвеждат с DCI-P3 точност и визуализацията е свежа, ярка и гладка.

Споделете своето невероятно визуално изживяване с отлична детайлност благодарение на усъвършенстваната 50 MP Ultra Pixel камера. С 32 пъти повече пиксели за фокусиране проектите, бележките и диаграмите са винаги ясни и чисти.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Motorola ThinkPhone 5G 256GB 8GB RAM Dual-SIM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1289лв.