За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Nokia 8210 4G

В наличност
Nokia 8210 4G

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Nokia 8210 4G

Избери цвят:
В наличност
Цена:
18000лв. 144.00 лв. + аксесоари: лв.

Рам

48 MB

Дисплей

2.8 inches

Батерия

1450 mAh

Памет

128 MB

Камера

0.3 MP

Размери

131.3 x 56.2 x 13.8 mm

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Nokia 8210 4G отдава почит на своя предшественик, предлагайки още по-смели принципи на дизайн в гама от зашеметяващи цветове. Разговорът и изпращането на съобщения са по-лесни от всякога благодарение на ясния звук, големия екран и лесния за използване интерфейс. Вграденият MP3 плейър ви позволява да съхранявате любимите си песни, докато безжичното FM радио ви позволява да слушате любимите си канали дори без слушалки.

В допълнение, голямата батерия предлага по-дълго време за разговори и седмици автономност в режим на готовност, така че можете да затворите телефона с увереност.

Нова интерпретация на класиката, новата Nokia 8210 4G носи смел дизайн и зашеметяващи цветове, както и множество нови функции и аудио възможности.

4G свързаността предлага бърза връзка и по-добро качество на разговорите, като е идеална, за да се наслаждавате на повече от това, което харесвате.

Създаден за удобство, с голям дисплей

В допълнение, Nokia 8210 4G е придружен от лесен за използване интерфейс. И всичко пасва перфектно в ръката или джоба ви.

Вградената камера ви позволява да улавяте най-добрите моменти от живота и след това лесно да ги споделяте с хората, които обичате.

Продукта е глобална версия и няма вградено българско меню.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Nokia 8210 4G
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 144лв.