За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Nokia X30 5G 128GB 6GB RAM Dual-SIM

В наличност
Nokia X30 5G 128GB 6GB RAM Dual-SIM

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Nokia X30 5G 128GB 6GB RAM Dual-SIM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
108000лв. 939.00 лв. + аксесоари: лв.

Процесор

Octa-core

Рам

6 GB

Дисплей

6.43 inches

Батерия

4200 mAh

Памет

128 GB

Камера

50 MP

ОС

Android

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Създаден да се справя по-добре, по толкова много начини
Изработен от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, Nokia X30 5G осигурява най-малкия ни екологичен отпечатък до момента и притежава първокласни функции – като най-доброто фотографско изживяване PureView.
Сигурен, отвътре и отвън
Оценяваме факта, че смартфоните често съхраняват най-личната ни информация и са незаменими помощници в нашето ежедневие. Ето защо Nokia X30 5G се предлага с 3 години месечни актуализации на сигурността1 – за да можете спокойно да се насладите на всичките му най-нови функции.
Проектиран да не спира да работи
Nokia X30 5G е създаден да разширява границите на очакваната продължителност на живота на смартфоните. Той е защитен с 3-годишна гаранция2 и осигурява 3 актуализации на операционната система.1 Освен това е проектиран за ежедневието със солидна метална рамка и здрав дисплей.
Nokia X30 5G
Най-устойчивият ни смартфон досега, оборудван с най-доброто фотографско изживяване PureView, което можем да предложим до момента. Корпусът му е изработен от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса, а със своите 3 години гаранция, 3 актуализации на операционната система и месечни актуализации на сигурността за период от 3 години Nokia X30 5G е създаден да разширява границите на очакваната продължителност на живота на смартфоните. Заснемайте зашеметяващи ултра широкоъгълни и изпълнени с живот нощни снимки и им се любувайте на най-добрия ни досега 6,43” 90 Hz PureDisplay дисплей с ярки цветове и визуално изживяване без накъсване.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Nokia X30 5G 128GB 6GB RAM Dual-SIM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 958лв.