За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

OnePlus 12 5G 512GB 16GB RAM Dual-SIM

В наличност
OnePlus 12 5G 512GB 16GB RAM Dual-SIM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

OnePlus 12 5G 512GB 16GB RAM Dual-SIM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
171900лв. 1563.00 лв. + аксесоари: лв.

Процесор

Octa-core

Рам

16 GB

Дисплей

6.82 inches

Батерия

5400 mAh

Памет

512 GB

Камера

50 MP

Размери

164.3 x 75.8 x 9.2 mm

ОС

Android

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

OnePlus 12 Dual SIM 512GB с 16GB RAM е високотехнологичен смартфон, който съчетава стил, производителност и възможности за качествено снимане. Със своите внушителни спецификации, устройството е насочено към всеки потребител, който изисква най-доброто от своя смартфон. OnePlus 12 представлява висококачествен смартфон, който комбинира иновативен дизайн с качество и издръжливост. Смартфонът е оборудван с изключителен AMOLED екран с висока резолюция и наситени цветове, предоставящ възможност за впечатляващо визуално изживяване!

Със своите 16GB RAM и мощен процесор, OnePlus 12 предоставя ефективност и бързина при изпълнение на няколко приложения. Смартфонът е идеален за вас, ако имате нужда от висока производителност при видео игри, използване на приложения за редактиране на медийно съдържание и други мултифункционални задачи.

 
OnePlus 12 разполага с впечатляваща камера с различни режими и настройки, позволяващи ви заснемане на качествени снимки и видеоклипове, дори при условия с ниска осветеност. Вградените технологии за обработка на изображения подобряват качеството на заснетите материали.


Смартфонът разполага с внушителна вътрешна памет от 512GB, което ви предоставя достатъчно пространство за съхранение на големи файлове, приложения и медийно съдържание. Това прави устройството идеално за вас, ако имате нужда от голям капацитет за съхранение.

OnePlus 12 бива оборудван с 5G технология, което позволява на потребителите да използват бърз интернет за невероятно бързи тегления и качвания на данни.

Със своята поддръжка на Dual SIM, OnePlus 12 ви дава възможност да използвате цели две SIM карти едновременно, особено удобно за вас, ако използвате както личен, така и служебен номер. Поддръжката на карти за памет позволява разширение на вътрешната памет, ако потребителят има нужда от допълнително пространство.

OnePlus 12 разполага с висококапацитетна батерия, която осигурява продължително време на използване. Бързото зареждане е отличителна характеристика, която ви позволява да зареждате устройството си бързо и ефективно.

OnePlus 12 ще ви предостави висококачествен аудио-преживяване с вградени високоговорители и поддръжка на високо-резолюционни аудиоформати. Това прави устройството идеално за слушане на музика и гледане на видео с впечатляващ звук.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

OnePlus 12 5G 512GB 16GB RAM Dual-SIM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1563лв.