AllGSM AllGSM
Общо: 0 лв.
Моята количка 0

OnePlus 8T 5G 256GB 12GB RAM Dual-SIM

В наличност
OnePlus 8T 5G 256GB 12GB RAM Dual-SIM
Ново

OnePlus 8T 5G 256GB 12GB RAM Dual-SIM

цена

1399.00 лв. 1566.88 лв.
24 месеца гаранция
24 месеца гаранция

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Дисплей
OnePlus 8Т е с 6,55 инчов дисплей и 90 Hz честота на опресняване. Насладете се на поразително изживяване, чрез плавното опресняване на картината, на вашият дисплей. Благодарение на него ще получите зашеметяващо качество на картината. Може да изберете от настройките дисплея, каква точно да е картината на екрана - с ярки цветове или в монохромен режим, чрез който ще Ви е по-удобно да четете през деня и ноща.

Камера
OnePlus 8Т 5G се пристига сега, с тройна система от основни камери. те ще Ви позволят да уловете всеки детайл независимо дали снимате през деня или ноща. Посредством макрокамерата с резолюция от 2 MP, ще може да направите съвършенните снимки на Вашите близки обекти. Снимайте на открито и закрито с 116-градусово зрително поле, чрез 16МP камера и получете удивителни снимки. OnePlus 8Т заснема видео с 4K качетво на картината и 60 кадъра в секунда. Направете си автопортрет с селфи камерата на този невероятен телефон и ще бъдете възхитени от цветовете, контраста и качетвото на Вашите снимки.


Батерия
Смартфонът разпола с голяма батетерия - 4500mAh. Чрез системата Warp Charge 30T, може да заредите устройството си от 1% до 50% само за 22 минути. Насладете се винаги и по всяко време на телефона си, без ограничения. Сърфирайте в Интернет, чете книги и статии, гледайте филми, предавания и видеа и играйте на любимите Ви игри, без да се притеснявате, че ще останете без заряд.