За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Buds 2 (SM-R177)

В наличност
Samsung Galaxy Buds 2 (SM-R177)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Buds 2 (SM-R177)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
17500лв. 140.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Отдай се на това, което обичаш - Galaxy Buds2 разкрива един нов свят на аудио изживявания с добре балансиран звук, неподражаем комфортен дизайн, ANC и безупречно свързване към телефона и часовника ти.

Потопи се в собствения си свят

Улеснените функции за управление и подобрената обратна връзка ти позволяват да се отдадеш изцяло на тренировката, играта или звука на музиката. Наслади се на мощен, дълбок басов звук или на ясни, високи звуци благодарение на двупосочните динамични високоговорители. Galaxy Buds2 ти осигурява добре балансиран звук, който прави всеки миг от музикалното ти пътешествие по-богат. Чуй звука, сякаш присъстваш на самото място.

Премахни шума от разговорите

Два микрофона разпознават околния шум, докато Active Noise Canceling блокира нежелания фонов шум до 98%. 3 микрофона и вграден модул за улавяне на глас ти помагат да провеждаш по-ясни разговори, а решение, базирано на машинно обучение, премахва нежеланите звуци, за да можеш по-добре да споделиш света си със своето семейство и приятели. Дизайнът с малка издаденост свежда до минимум смущенията от вятъра.

Звук според вкуса ти

С 6 различни настройки на еквалайзера, от които можеш да избираш, ще намериш своя собствен перфектен звук, който те държи потопен. Слушалките са леки (5 g всяка) и позволяват на звука да не напусне ухото ти дори и при най-активния стил на живот.

Много време за забавление, където и да си

Независимо какво правиш, Galaxy Buds2 те поддържат свързан през целия ден. Дълготрайният живот на батерията ти дава до 5 часа време за възпроизвеждане и още 15 с напълно зареден калъф.

Допълнителни характеристики:

Батерия: на слушалка - 61 mAh; на калъфчето: 472 mAh;
Свързаност с Bixby;
Сензори: акселерометър, жироскоп, сензор за близост, Touch Sensor и VPU(Voice Pickup Unit).

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Buds 2 (SM-R177)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 279лв.