За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X910 Wi-Fi 512GB 12GB RAM

В наличност
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X910 Wi-Fi 512GB 12GB RAM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X910 Wi-Fi 512GB 12GB RAM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
232300лв. 2151.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

По-мощен, по-бърз и по-адаптивен! Galaxy Tab S9 Ultra включва перфектните функции, за да бъде в крак с твоите бизнес нужди и иновативни проекти.

Оборудван с мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 2 за до 34% по-висока CPU производителност (в сравнение с предишното поколение), Dynamic AMOLED 2X WQXGA+ (2960 x 1848 pixels) дисплей 14,6" с честота на опресняване 120Hz, HDR10+ за невероятно зрително изживяване, повече RAM, четири големи високоговорителя с поддръжка Dolby Atmos® и регулиране на звука от AKG, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ти позволява да правиш всичко, което обичаш без ограничения — където и да се намираш.

Със стилен дизайн и твърда рамка с Armor Aluminium, IP68 сертифицирана устойчивост (първият в света таблет Galaxy S и S Pen), подобрен капацитет, голяма батерия и възможност за безжично зареждане Power Share, пръстов отпечатък върху дисплея (FOD), DeX UI за изживяване, подобно на компютър с едно докосване, подобрена система от камери Ultra Wide за удобна комуникация, подобрено изживяване при водене на записки/рисуване с обновения S Pen (включен) и съвместимост с множество периферни устройства и приложения в екосистемата Galaxy, съчетава премиум дизайн с гъвкавост!

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X910 Wi-Fi 512GB 12GB RAM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 2151лв.