За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X916 5G 512GB 12GB RAM

В наличност
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X916 5G 512GB 12GB RAM

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X916 5G 512GB 12GB RAM

Избери цвят:
В наличност
Цена:
242100лв. 2242.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

По-мощен, по-бърз и по-адаптивен! Galaxy Tab S9 Ultra включва перфектните функции, за да бъде в крак с твоите бизнес нужди и иновативни проекти.

Оборудван с мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 2 за до 34% по-висока CPU производителност (в сравнение с предишното поколение), Dynamic AMOLED 2X WQXGA+ (2960 x 1848 pixels) дисплей 14,6" с честота на опресняване 120Hz, HDR10+ за невероятно зрително изживяване, повече RAM, четири големи високоговорителя с поддръжка Dolby Atmos® и регулиране на звука от AKG, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ти позволява да правиш всичко, което обичаш без ограничения — където и да се намираш.

Със стилен дизайн и твърда рамка с Armor Aluminium, IP68 сертифицирана устойчивост (първият в света таблет Galaxy S и S Pen), подобрен капацитет, голяма батерия и възможност за безжично зареждане Power Share, пръстов отпечатък върху дисплея (FOD), DeX UI за изживяване, подобно на компютър с едно докосване, подобрена система от камери Ultra Wide за удобна комуникация, подобрено изживяване при водене на записки/рисуване с обновения S Pen (включен) и съвместимост с множество периферни устройства и приложения в екосистемата Galaxy, съчетава премиум дизайн с гъвкавост!

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra X916 5G 512GB 12GB RAM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 2242лв.