За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE (SM-R855)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE (SM-R855)

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE (SM-R855)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
33600лв. 269.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Дизайн

Samsung Galaxy 3 R855 41mm LTE е най- новият и елегантен смарт часовник от Samsung. Моделът има изискан и луксозен външен вид благодарение на подобреният си дизайн и използването на висококачествена естествена кожа за каишката. Той е по- тънък и по-лек с 15% от предишното поколение часовници. Може да изберете между 40-те лица за циферблата за да пасне на стила Ви. Излезте и изживейте незабравими преживявания без тежестта на телефона си. Все още можете да се обаждате, да предавате поточно и да проверявате стъпките си - всичко това от часовника Ви. Прекъснете връзката с телефона си, докато сте свързани с живота.

Здраве
Технология използваща червени светлодиоди и инфрачервени лъчи следи и оцениява Вашите нива на кислород в кръвообращението Ви. За да се чувствате по-уверени и спокойни в тренировките си или дори в ежедневието си, от Samsung са имплементирали система която засича падане. Ако падането се случи, устройството автоматично се свързва с избран от Вас контакт. В партньорство с Националната фондация за сън, Galaxy Watch 3 записва Вашите данни свързани с съня като - REM цикли, дълбок сън и общо време за сън за да подобрите качеството на съня си. Също получавате и образователно съдържание за да направите времето си за почивка още по-ефективно.

Фитнес

Разполагате с цели 120 предварително подготвени програми за тренировки в домашни условия. В реално време може да свържете телевизора си с смарт часовника и да гледате на голям екран всичко необходимо за една ефективна тренировка. Ръководството за движение позволява да поддържате темпото, докато получавате съвети в реално време. Алгоритъмът анализира как се движите, за да подобрите формата си и едновременно с това да предотвратите наранявания.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE (SM-R855)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 269лв.