За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 41mm (SM-R850)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 3 41mm (SM-R850)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 41mm (SM-R850)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
31400лв. 251.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Дизайнът на Galaxy Watch 3 е излъскан с висококачествена каишка от естествена кожа. Възрастната кожа създава естествен вид и когато я обърнете, виждате подсилена кожа, която предпазва от промяна в цвета. Galaxy Watch3 съчетава производителност на ниво смартфон и водещи здравни технологии в едно първокласно и класическо устройство. Нашият най-съвременен часовник на Galaxy досега, Galaxy Watch3 Ви помага без усилие да управлявате живота и здравето си - поставяйки Вашето благополучие в ръцете си. Вграденото измерване на кислорода Galaxy Watch 3 използва червени светодиодни и инфрачервени лъчи, за да оцени Вашите нива на SpO2 или количеството кислород в кръвообращението Ви. Тъй като това насищане с кислород е пряко свързано с физическите показатели, можете да използвате Galaxy Watch3, за да избутате рутината си на следващото ниво. Оставете телефона си у дома Излезте за нови преживявания без тежестта на телефона си. Все още можете да се обаждате, да предавате поточно и да проверявате стъпките си - всичко това от часовника Ви. Прекъснете връзката с телефона си, докато сте свързани с живота.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 3 41mm (SM-R850)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 814лв.