За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 45mm (SM-R840)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 3 45mm (SM-R840)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 45mm (SM-R840)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
44300лв. 369.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Часовникът, който се грижи за вас. Galaxy Watch 3 съчетава производителността на ниво смартфон и водещите здравни технологии в едно първокласно и класическо устройство. Изследвайте нови преживявания без тежестта на телефона си. Все още можете да се обаждате, да предавате на живо и да сумирате стъпките си - всичко това от часовник. Прекъснете връзката с телефона си, докато сте свързани с живота. Снабден с над 120 програми за домашна тренировка, от които да избирате, Galaxy Watch 3 ви помага да накарате тялото си да се движи в правилната посока. КомфортGalaxy Watch3 е по-тънък и по-малък, с около 15% по-лек и изискан външен вид, който е идеален за китката ви. Дизайнът на Galaxy Watch3 е подчертан с висококачествена каишка от естествена кожа. Предлага Ви различен облик на дисплея, според обстановката и настроението Ви, като всички съответстват на елегантното му тяло. Здравен мониторингGalaxy Watch 3 използва червени светодиодни и инфрачервени лъчи, за да оцени вашите нива на SpO2 или количеството кислород в кръвообращението. Тъй като това насищане с кислород е пряко свързано с физическата производителност, можете да използвате Galaxy Watch 3, за да избутате рутината си на следващото ниво. Сертификати за водоустойчивост и прахоустойчивост, Ви гарантират, че Galaxy Watch 3, може да се справи с малко вода или мръсотия. Готови сте за екстремно време и температури с издръжливия Galaxy Watch 3.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 3 45mm (SM-R840)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 800лв.