За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 LTE 45mm (SM-R845)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 3 LTE 45mm (SM-R845)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 3 LTE 45mm (SM-R845)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
47900лв. 399.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Дизайн

Очертан с фина въртяща се рамка, Watch Samsung Galaxy 3 R840 45mm е по-тънък и по-малък от предшествениците си, но все пак с около 15% по-лек с изискан външен вид, който е идеален за китката Ви с намалената си рамка. Дизайнът на Galaxy Watch 3 е премиум с висококачествена каишка от естествена кожа. Качествената кожата създава естествен вид и когато я обърнете, вижте подсилена кожа, която предпазва от промяна в цвета. Направете устройството наистина да пасне на Вашият вкус с повече от 40 различни лица на циферблата, които Ви дават достъп до любимите Ви приложения.

Здраве

Galaxy 3 използва червени светодиодни и инфрачервени лъчи, за да оцени Вашите нива на SpO2 или количеството кислород в кръвообращението Ви. Изследвайте безстрашно. Galaxy Watch 3 автоматично открива тежки падания с подобрения си акселерометър, като изпраща SOS до Вашия спешен контакт с вашето местоположение. Galaxy Watch 3 записва вашите REM цикли, дълбок сън и общо време за сън, за да отбележите и помогнете да подобрите качеството на Вашата почивка. Samsung си партнира с Националната фондация за сън, за да включва образователно съдържание и съвети за сън направо на устройството, за да Ви помогне да разберете и подобрите съня си.

Фитнес

Снабден с над 120 програми за домашна тренировка, от които да избирате, Galaxy Watch 3 Ви помага да накарате тялото си да се движи с Вашето оптимално темпо. Изберете от телефона си и го предайте към телевизора - докато тренирате, той ще показва сърдечната честота в реално време. Използвайте Ridge Sport Band за още по-точни статистики. Ръководството за движение на Galaxy Watch 3 Ви позволява да поддържате темпото, докато получавате съвети в движение. Разширеният алгоритъм анализира как се движите, за да помогнете да подобрите формата си и да предотвратите наранявания. Можете дори да измерите максималните стойности на VO2 и да сте в крак с ежедневната, седмичната и месечната си ефективност направо от телефона си.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 3 LTE 45mm (SM-R845)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 749лв.