За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 4 LTE 40mm (SM-R865)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 4 LTE 40mm (SM-R865)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 4 LTE 40mm (SM-R865)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
38600лв. 309.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Луксозният Watch Samsung Galaxy 4 е създаден с изчистен дизайн и има усъвършенствана метална рамка от подсилен алуминий. Моделът се предлага в три класически цвята, които никога не излизат от мода – черно, сребристо и златисто. Физическите размери на този часовник са 40.4 x 39.3 x 9.8 мм и е с тегло 25.9 грама. Дължината на каишката е 20мм. Притежава IP68 сертификация, която Ви гарантира устойчивостта му на вода и прах. Super AMOLED дисплеят е 1.2 инча. Движението е здравеС Galaxy Watch 4 може да проследите Вашия напредък на тренировките си, като има и иновативната функция да измерва телесния състав. Може да разберете какъв е процента на телесните Ви мазнини, съдържанието на вода в тялото и други. По този начин с лекота ще постигнете целта си. Този часовник разпознава физическата дейност, за да проследи Вашата програма и поддържа над 90 упражнения, с които да получите по-точна информация за тренировките Ви. ФункцииТова е първият смарт часовник с функцията Wear OS Powered от Samsung. Тя позволява на Galaxy Watch 4 да Ви осигури безотказен достъп до любимите приложения от самата Ви китка. Също така без никакъв проблем може да се свързвате с Вашите Samsung Galaxy устройства. Имате възможността да избирате циферблати (аналогови и дигитални) с всевъзможни фонове, цветове и шрифтове, които да са в тон с настроението Ви. Може да ги разнообразите с AR емоджита, а анимираните графики ще Ви покажат какво правите (дали бягате, или слушате музика).

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 4 LTE 40mm (SM-R865)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 559лв.