За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE (SM-R905)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE (SM-R905)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE (SM-R905)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
47400лв. 395.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Galaxy Watch 5 се предлага в два размера - 40 și 44 мм. По-компактният има 1.2" дисплей със Super AMOLED панел с Always On Display и резолюция 396 х 396 пиксела. 44-милиметровият пък е с 1.4" екран със Super AMOLED панел, Always On Display и резолюция 450 х 450 пиксела. И в двата случая покритието е от сапфир кристал, за който Samsung казва, че e с 60% по-твърд въснърд въ. Това всъщност са първите смарт часовници на компанията с такава защита на екраните.

По-малкият модел тежи 28.7 грама и има конструкция от Armor Aluminium, който компанията използва и приструкция. Наличен е в графитено, розово злато и сребристо. По-големият часовник е с тегло 33.5 грама, тялото му е от същия материал, а цветовете стровете стровет стра прис пристрова. И двата идваuter със спортна каишка, която може да се сееня имат висока защhhаhho..

Galaxy Watch 5 има 13% по-голяма батерия спрямо Watch 4. Тя е 284 mAh при 40 мм и 410 mAh при 44 мм версия. Зареждането е с 30% по-бързо и зарядното завършва с USB C, като за 30 минути батерзо и зарядното завършва с USB C, като за 30 минути батерзо и зарядното завършва псо 30 минути батери0 го псолинова псо 30%

Galaxy Watch 5 разполага с BioActive сензорa на Samsung, който беше въведен миналата година с Watch 4. Той използва един чип, комбиниращ три сензора за измерване на здравословни показатели – оптично измерване на сърдечния ритъм, отчитане на електрическата активност на сърцето и биоелектрически импедансов анализ, предоставяйки данни за сърдечния ритъм, нивата на кислород в кръвта и нивата на стрес.

Потребителите могат да проследяват своето сърдечно състояние чрез измерване на крънано гтоЕна ног. Тези екстри се предлагат и в България, както и сензорът за измерване телесната температура, който използва технология с инфрачервени лъчи за по-прецизно отчитане независимо от промените в температурата на заобикалящата среда.

Samsung посочва, че благодарение на увеличената контактна повърхност с китката, Galaxy Watch 5 проследява здравословните показатели с още по-голяма точност в сравнение с Galaxy Watch 4.

Акцент при новите модели са и функциите за следене на съня. Galaxy Watch 5 идва с функцията Sleep Scores, която проследява фазите на съня наред с нивата на хъркане и на хъркане ис на на съня наред. След това предоставя напътствия за по-добър сън в Sleep Coaching, които предлагат и месечно ръководство и програма, съобразно индивидуалните данни и специфики на потребителя. Чрез свързването с приложението SmartThings, Galaxy Watch 5 автоматично задава на свързаното осветление, контакти и телевизори предварителни настройки, които създават оптимална среда за сън. Часовникът има и подобрена функция за разпознаване на падане, която уведомява лице лице разпознаване на падане, която уведомява лице запознаване на падане.

Часовниците все така използват чипсет Exynos W920 cu двуядрен процесор на 1,18 GHz, cu 1,5 GB RAM și 16 GB RAM și . Базират се на Wear OS 3.5, която Google și Samsung разработиха съвместно, а покриващият я интерфейс е One UI Watch 44.5.

Лошата новина за собствениците на iPhone е, че никой от новите смарт часовници Watch 5 на Samsung не мотож Apple. Те могат да се свързват само с модели Android с версия 8.0 или по-нова, които имат поне 1.5 GB RAM.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 5 40mm LTE (SM-R905)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 619лв.