За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm (SM-R950)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm (SM-R950)

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm (SM-R950)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
48200лв. 402.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

По-голям екран. По-тънка рамка
Наслади се на по-добра и ясно изображения и движещи се графики на 30% по-голям дисплей. 15% по-тънката рамка и увеличеният размер на екрана не само съжителстват в абсолютна хармония, но и осигуряват допълнително пространство за всяко докосване и плъзване с пръст.

* Сравненията на размера на екрана и ширината на рамката са базирани на модел Galaxy Watch6 Classic Small (43 мм). * Размерът на дисплея на Galaxy Watch6 Classic Small (43 мм) е сравнен с този на Galaxy Watch4 Classic Small (42 мм).
Стъкло от сапфирен кристал. Яснота и издръжливост
Проектиран да издържи на предизвикателствата на ежедневието, дисплеят на Galaxy Watch6 Classic е защитен от прецизно изработено стъкло от сапфирен кристал. Покритието е с рейтинги IP68 и 5ATM, за да запази часовникът ти невредим, независимо от приключенията, в които се впускате заедно.

* Galaxy Watch Classic има водоустойчивост до 50 метра за 10 минути при рейтинг 5ATM. Не е подходящ за гмуркане или водни дейности под високо налягане. Ако устройството или ръцете ти са мокри, те трябва да бъдат изсушени старателно преди работа. Galaxy Watch6 осигурява защита срещу проникване на прах (IP68) до максимум 1,5 метра дълбочина за до 30 минути. Прегледай ръководството за потребителя за допълнителна информация, включително инструкции за поддръжка/употреба. * На базата на измерване на твърдост по метода на Викерс при постоянен натиск от 200 гигафарада.
От заседателната зала до фитнес залата
Смяната на каишки става лесно, с едно натискане на бутона за бързо освобождаване. Поставянето на нова е също толкова лесно - ще чуеш щракване, когато каишката е прикрепена сигурно. Искаш да смениш каишката преди да смениш заседателната зала с фитнес залата? Няма проблем, става за миг.

* Наличността на каишки за часовници може да варира според държавата или региона. Допълнителните каишки за часовници се продават отделно.
Повече процесорна мощност, за да свършиш повече неща
Свърши повече неща за по-малко време с усъвършенствания процесор на Galaxy Watch6 Classic. 18% по-високата скорост на процесора и по-бързото стартиране на приложения гарантират продуктивността и ефективността ти през целия ден.
* В сравнение с Galaxy Watch4 Classic.

Рекордно бързо зареждане
С едно пълно зареждане часовникът издържа до 40 часа. Зареди бързо часовника до 45% само за 30 минути, за да си готов да излезеш на дълга разходка сред природата или пък да се насладите на заслужена почивка в леглото.
* Тестване, проведено от Samsung, използвайки предварително издадена версия на Galaxy Watchx (BT & LTE), всяка сдвоена на телефон Samsung; всички устройства са тествани със софтуер за предварително пуснати USB C кабел за магнитно бързо зареждане на Galaxy Watch (EP-OR900) и 25 W USB C зaрядно на Samsung (EP-TA800). Времето за зареждане варира в зависимост от региона, настройките, модела на използване и факторите на околната среда; Действителните резултати могат да варират.*25 W USB C зaрядно на Samsung (EP-TA800) се продава отделно.

Снимай със свободни ръце
Сдвои часовника си с Galaxy Z Fold5, за да си направиш селфи, което доказва в колко добра форма си, отблизо или от разстояние. Режимът Flex на Galaxy Z Fold5 и контролерът за камерата ти позволяват лесно да преминаваш между фото и видео режим или да приближаваш и отдалечаваш попадащите в кадъра обекти. Всичко това – директно от китката ти. За да направиш снимка, е достатъчно просто да докоснеш бутона за затвора на дисплея на часовника.

* Galaxy Z Fold5 се продава отделно. * Контролерът за камерата се поддържа от Galaxy Watch4 и по-късно пуснатите модели Galaxy Watch, когато са сдвоени със серия Galaxy S9 и по-нови. Функцията за мащабиране на контролера на камерата е налична при серията Samsung Galaxy Watch4 и по-късно пуснатите модели на Galaxy Watch, когато са сдвоени със смартфони от серия Galaxy S, серия Galaxy Note и серия Galaxy Z с One UI 5.1 или по-нова версия, която поддържа на контролер за камерата.
Събуди се във форма с нашия най-модерен тракер на съня
Проследи в детайли как спиш. Усъвършенстваният анализ и по-задълбочени данни ще ти помогнат да подобриш качеството на съня си. Наличният вече достъп до Sleep Coaching на твоя Galaxy Watch6 Classic ще ти помогне да изградиш по-добри навици за спане. За да спиш по-комфортно с часовника в леглото можеш да му сложиш платнена каишка. Не забравяй да активираш режим Sleep и да превключиш от зелената LED светлина на PPG сензора на невидим инфрачервен LED, да намалиш яркостта на дисплея и да заглушиш известията.

* Изисква приложението Samsung Health версия 6.24 или по-нова. * Galaxy Watch6 Classic трябва да бъде сдвоен със смартфон Samsung Galaxy с Android 10.0 и минимум 1,5 GB памет. * Функциите за сън за предназначени само за общи уелнес и фитнес цели. Не са предназначени за откриване, диагностика, лечение на медицинско състояние или разстройство на съня. При нужда от професионално мнение, моля консултирайте с медицински специалист за съвет. * Функцията Sleep Coatching изисква данни за съня от най -малко 7 дни, включително 2 почивни дни. * Наличието на функията за измерване на кислород в кръвта може да варира в зависимост от региона. * Невидимата LED светлина се активира, когато е включен режимът Sleep. Съвместим с Galaxy Watch4 и по-нови модели. Наличието на каишката може да варира в зависимост от региона или оператора.
Бъди подготвена с проследяване на цикъла
Бъди в хармония със здравето и тялото си. Проследяването на менструалния цикъл чрез приложението Natural Cycles˚, използва температура на кожата ти, измерена от часовника по време на нощния сън , за да предвиди датите на твоя цикъл и други цикли. Планирайте предварително и живей пълноценно с Galaxy Watch6.


 • Проследяването на цикъла е налично за прогнозиране на менструалния цикъл с помощта на приложението Natural Cycles. Поради ограниченията на държавно ниво за получаване на одобрение/регистрация на софтуер като медицинско изделие (SaMD), проследяването на цикъла въз основа на температурата на кожата работи само на телефони и часовници, закупени в държавите, където услугата е достъпна в момента. НЕ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА КОНТРАЦЕПЦИЯ. Ако в момента приемате хормонални противозачатъчни средстве или сте подложена на хормонално лечение, което потиска овулацията, тази услуга няма да бъде полезна за проследяване на овулацията. Показаните прогнози са само за лична справка. За да подобриш точността на прогнозите, се препоръчва да носиш часовника поне 4 часа по време на сън, 5 пъти седмично. Прогнозите може да варират в зависимост от използването на часовник, входящите данни, условията на околната среда и т.н. Предназначено за потребители над 18-годишна възраст. Потребителите не трябва да тълкуват или предприемат медицински действия въз основа на направените прогнози, преди да са се консултирали с квалифициран здравен специалист. Изисква се най-новата версия на приложението Samsung Health.

  Следи кръвното си налягане
  Бъди информиран, за да си здрав. Остави на часовника да измерва и следи стойностите на кръвното ти налягане всеки ден. Това ще ти помогне да водиш по-балансиран и здравословен начин на живот.
  * За по-точни показания при измерване на кръвното налягане се изисква калибриране на всеки 4 седмици от монитора за кръвно налягане с маншета на ръката. Изисква смартфон Galaxy с Android 10.0 или по-нова версия. * Наличието на приложението за кръвно налягане варира в зависимост от региона. Работи само на часовници и смартфони, закупени в страните, в които се предлага услуга в момента (услугата може да бъде ограничена при пътуване до страни, които не се обслужват). Не е подходящ за потребители под 22г. Консултирай се с медицински специалист по клинични действия. Провери уебсайта за повече информация и държави на обслужване. * Измервай кръвното налягане, когато си в покой и се въздържай от измерване, когато тренираш, пушиш или пиеш. Приложението за кръвно налягане не е предназначено за никакви диагностични цели по отношение на хипертонията или други сърдечни състояния. Приложението за кръвно налягане не е предназначено да замени традиционните методи за диагностика или лечение. * Прегледай история на измерване на кръвното налягане в приложението Samsung Health Monitor.

  Постигай целите си с биоелектрически импеданс анализ (BIA)
  Следи телесния си състав с помощта на подробен биоелектрически импеданс анализ (BIA). Задай цели за твоето тегло, процент телесни мазнини и мускули и други, за да създадеш оптимална програма за постигане на твоите фитнес и уелнес цели.
  * Не е предназначено за употреба при откриване, диагностика, лечение. Предназначени само за общи уелнес и фитнес цели. * Функцията за телесен състав се поддържа само в серията Samsung Galaxy Watch4 и по-нови модели Galaxy Watch. Функцията за телесен състав не трябва да се използва, ако имаш имплантиран пейсмейкър или други имплантирани медицински изделия или ако си бременна. Резултатите от измерването може да не са точни, ако си на възраст под 20 години. Измерванията са само за твоя лична справка. Моля, консултирай се с медицински специалист за съвет. * Съвместимост с android XX или повече, RAM XX или по-голяма.

  Открий отпималния диапазон на сърдечния ритъм с HR Zone
  На базата на оценка на твоя фитнес капацитет, часовникът може да определи отпималния диапазон на сърдечния ти ритъм по време на тренировка. Ако има конкретен диапазон, в който искаш да се вместиш, можеш да зададеш целта ръчно. Когато започнеш да тренираш часовникът ще те извести, когато влезеш в оптималната зона, независимо дали става дума за изгаряне на мазнини, кардио или високоинтензивна тренировка. Когато излезеш от зоната и той също ще те предупреди, за коригираш усилията си.

  * За да се актуализират границите на всяка зона на сърдечен ритъм при бягане на базата на сърдечно-белодробния капацитет, се изисква да бягаш на открито повече от 10 минути с постоянна скорост от 4 км/ч или по-бързо.
  Фитнес тракер – Проследи напредъка си за постигане на топ форма
  Получи ценна информация за своя напредък и фитнес постижения с Galaxy Watch6 Classic. Можеш да проследяваш над 90 различни вида тренировки или дори да създадеш своя персонализирана тренировка, да отчетеш ежедневната си активност и да наблюдаваш напредъка си. Има опция да активираш автоматично разпознаване за отделни дейности като бягане, ходене и колоездене, за да ставаш все по-добър в тях.

  * Съвместимите смартфони и наличните функции може да се различават според държавата/региона, доставчика или устройството. * Автоматичното разпознаване на тренировки трябва да бъде включено в Настройки. Автоматичното разпознаване не е налично за всички видове тренировки. * Предлага се само за серията Galaxy Watch6, като часовникът трябва да бъде сдвоен със съвместимо мобилно устройство.
  Промяна в плановете за деня? Смени каишката и циферблата
  Променяй визията на Galaxy Watch6 Classic според случая и настроението си. Можеш да избираш от широка гама каишки, както и да персонализираш дизайна на циферблата и да добавяш преки пътища за бърз достъп до любимите ти приложения.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm (SM-R950)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 402лв.