За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm (SM-R895)

В наличност
Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm (SM-R895)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm (SM-R895)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
46700лв. 389.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm (SM-R895)

Описание:

Корпусът на този часовник е кръгъл с физически въртящ се безел. Вдясно се намират два бутона, които елегантно се вписват в целия дизайн. Каишките на рендеритеса силиконови Ridge Sports Band. Каишката е изключително комфортна, изработена е от издържлив материал, устойчива е наизпотявания и ще стои стабилно на вашата китка, докато извършвате любимите ви физически дейности. Можете всеки ден да избирате отразнообразни дизайни на аналогови и дигитални циферблати с различен фон, шрифт и цвят. По този начин ще персонализирате дисплеятака, че да подхожда на вашето облекло, настроение, време и т. н. Изразете вашия стил и с AR емоджита, а анимираните графики щепоказват активностите, които извършвате.

Следете вашето здраве с Galaxy Watch4 Classic

Можете да проследите изключително лесно и удобно напредъкът от вашите тренировки като измерите телесния си състав. Научетепроцента на телесните си мазнини, скелетните мускули, съдържанието на вода в тялото и още много други показатели. Сензорът SamsungBioActive измерва в реално време ЕКГ и кръвно налягане. Можете да проверите и за нарушения в сърдечната честота чрез ЕКГ а следтова да изпратите данните директно на телефона ви, за да можете бързо и удобно да ги споделите.

Проследете резултатите си от физическа активност

Пребройте крачките си, проверете калориите, които сте изразходили и вижте вашите координати с GPS. Galaxy Watch4 Classicразпознава физическата дейност, която извършвате, проследява вашата програма, а освен това поддържа повече от 90 упражнения, коитоще ви помогнат да получите информация за тренировките ви. Galaxy Watch4 Classic има тракер за сън, който разпознава и анализирафазите на съня ви изключително задълбочено, докато вие просто си почивате. Усъвършенстваните опции за измерване ви позволяват дапроверите нивото на кислород в кръвта.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch4 Classic LTE 46mm (SM-R895)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 749лв.