Общо: 0 лв.
Моята количка 0

Samsung Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual-SIM

В наличност
Samsung Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual-SIM

Samsung Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual-SIM

цена

2650.00 лв.
24 месеца гаранция
24 месеца гаранция

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual

Иновация в смартфоните

Сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip опровергава всички очаквания не само с 6.7-инчов размер, но и с изключителната си изработка от революционен полимерен материал за добра гъвкавост при затваряне. Стъкления екран е изработен от Samsung Ultra Thin Glass което му позволява плаво и красиво да се сгъне в мини смартфон.

Камери

Технологията за сгъване Freestop позволява хендсфри видеочатове. Galaxy Z Flip се сгъва и запазва позицията си не само под един ъгъл, като ти дава възможност да заснемеш невероятни снимки от всички ъгли. Когато сгънете телефона режимът Flex разделя приложения наполовина, като поставя контролите в долната половина и превръща горната половина в гледаема зона.

Батерия

Двойната батерия с капацитет от 3300mAh, Ви позволява да се насладите на сгъваемия си смартфон в продължение на ден. Независимо колко пъти ще разгъвате и сгъвате Вашето бижу, вие ще се наслаждавате на едно приятно изживяване.