За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung QE50Q60AAU 50" Ultra-HD Smart TV

В наличност
Samsung QE50Q60AAU 50" Ultra-HD Smart TV

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung QE50Q60AAU 50" Ultra-HD Smart TV

Избери цвят:
В наличност
Цена:
112600лв. 979.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

С един поглед
С впечатляващо тънък дизайн (AirSlim Design), подходящ за всяко пространство, 50" Q60A QLED 4K Smart TV (2021) на Samsung ще те очарова с високо качество на картината и разтърсващ звук.

Иновативната Quantum Dot технология (100% Color Volume) използва последните постижения на нанотехнологията, осигурявайки 100% обем на цвета, като повишава яркостта и контраста при всякакви условия. Предоставя приятно зрително преживяване.

С резолюция 4K Ultra HD и технологиите Quantum Dot, Dual LED и Quantum HDR се наслаждаваш на невероятна разкост на изображението с зашеметяващ контраст (дисплеят разполага със сертификат HDR10+) и яркост за най-дълбокото черно и наситени бели, които си виждал някога. С технологията Object Tracking Sound Lite се наслаждаваш на реалистичен, триизмерен звук (динамичният звук следва движението на обектите на дисплея), който те поставя в центъра на действието.

Благодарение на операционната система Tizen™ и smart характеристиките (напр. съвместимост с екосистемата SmartThings, Mobile to TV - Mirroring, PC on TV, DLNA, поддръжка на гласови команди чрез Bixby, Alexa или Google Assistant, Tap View и др.), Q60A QLED 4K Smart TV (2021) на Samsung е умен и красив!

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung QE50Q60AAU 50" Ultra-HD Smart TV
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1299лв.