За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung QE55QN85AAT 55" Neo QLED 4K Ultra-HD Smart TV

В наличност
Samsung QE55QN85AAT 55" Neo QLED 4K Ultra-HD Smart TV

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung QE55QN85AAT 55" Neo QLED 4K Ultra-HD Smart TV

Избери цвят:
В наличност
Цена:
201300лв. 1830.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Смарт телевизор Samsung QE55QN85AATXXH с модерен и елегантен дизайн, но в същото време в съчетание с иновативната технология Neo QLED и мощен процесор. Наслаждавайте се на богати и наситени цветове и оптимизирани стойности на контраста.

Върхово постижение в управлението на светлината - Quantum Matrix технология
Еволюцията на Neo QLED е неразривно свързана с технологията Quantum Matrix. Тя управлява прецизно ексклузивния нов светодиод Quantum Mini LED на Samsung. С прецизния контрол върху светлината, излъчвана от подсветката на телевизора можете да се насладите на страхотен детайл, както в най-тъмните, така и в най-светлите сцени.

Интелигентен процесор, усъвършенстван с алгоритъм за deep-learning - Neo Quantum 4K процесор
Мощният квантов процесор на Samsung с алгоритъм за deep-learning ви предоставя най-прецизното и адаптивно изживяване, което можете да си представите. Процесорът оптимизира предаването на съдържание сцена по сцена, за да подобри качеството на картината. Мощното 4K AI мащабиране гарантира, че винаги получавате пълна 4K резолюция.


* Зрителното изживяване може да варира в зависимост от типовете съдържание и формат. Мащабирането може да не функционира при връзка с компютър и в гейм режим.

 

Динамичен контраст за цветове, които оживяват на екрана - Quantum HDR
Богатият, точен цвят и по-дълбок контраст ти позволяват да забележиш ясно детайли и нюанси. Динамичният тонален мапинг на HDR10+ позволява регулиране на цвета и контраста сцена по сцена.


* Данните за обхвата и яркостта на Quantum HDR се базират на вътрешни стандарти за тестване и подлежат на промяна в зависимост от условията на гледане или спецификациите.

Милиард нюанси на цвета с Quantum Dot - 100% обем на цветовете с Quantum Dot
Технологията Quantum Dot осигурява най-добрата картина досега. Със 100% обем на цветовете Quantum Dot взима светлината и я трансформира в спиращ дъха цвят, който остава точен и реалистичен при всяко ниво на яркост.

* 100% обем на цветовете, измерен в режим Moviе по стандарт DCI-P3, сертифициран от VDE.


Минимален отблясък, за да не се разсейваш - Антирефлекснa технология
Не позволявайте на яркото слънце да прекъсне гледането на обедния мача или отраженията на лампите да съсипят вечерния филм. Всепризната антирефлексна технология намалява разсейването от светлинни отражения, независимо къде седите. Насладете се на последния блокбъстър.


Брилянтни цветове от всеки зрителен ъгъл - Wide Viewing Angle
Широкият зрителен ъгъл ви позволява да виждате брилянтни цветове от различни ъгли с по-малко изкривяване. Дори да гледате встрани от екрана, получавате цялата картина всеки път.


Средата се променя, картината остава перфектна - Adaptive Picture
Насладете се на перфектна картина, без да се налагат никакви настройки, защото телевизорът автоматично променя яркостта и контраста на екрана в зависимост от средата на гледане и съдържанието, което гледате.


Звук, който следва действието на екрана - Object Tracking Sound (OTS)
Насладете се на нюансите във всяка сцена със звук, който следва всяко движение. Със специалните, насочващи нагоре звука високоговорители можете да се насладите на жизнен и реалистичен 3D звук, който ви потапя във водовъртежа на действието на екрана.


Телевизор и саундбар в перфектна хармония - Q-Symphony
Потопи се в звука на високоговорителите на телевизора и вашия саундбар, които работят в пълна хармония. Q-Symphony осигурява уникален синхрон между високоговорителите на телевизора и саундбара, които заедно създават по-добър съраунд ефект.

* Функцията Q-Symphony е налична само за съвместим с нея саундбар. Провери за съвместимост с Q-Symphony в спецификациите на саундбара.


Звук, който се настройва сам спрямо околната среда - SpaceFit Sound
Насладете се на оптимизиран звук в синхрон с инсталацията, независимо дали телевизорът е закачен на стената или е поставен на масичка. SpaceFit осигурява оптимално звуково изживяване.


Улови всяка дума без затруднения - Active Voice Amplifier (AVA)
Новодобавена интелигентност по отношение на шума. Когато наоколо е шумно, това може да попречи на зрителите. Active Voice Amplifier помага за подчертаване на гласовете в сцената, така че зрителите да чуят диалога ясно.


Eлегантен профил и тънък модерен силует - NeoSlim Design
Грациозният, ултратънък и елегантен корпус на телевизора изглежда красиво от всички страни, сякаш е произведение на изкуството.


Още по-голяма яснота и отчетливост на движенията в 4K 120Hz - Motion Xcelerator Turbo+
Победете всеки враг в любимата ви игра, дори на високи скорости. С изключителните подобрения на движението с до 4K резолюция и честота на опресняване 120Hz, се наслаждавате на геймплей с ултраплавно и отчетливо движение без забавяне и размазване.


HDR гейминг изживяване без накъсване и забавяне - FreeSync Premium Pro
Със сертифицираната технология на ядрото AMD FreeSync Premium Pro™ ще усетите намалено зацепване и накъсване на картината както и превъзходна комбинация от плавна игра с върхово представяне, визии с изключително висок динамичен обхват и ниско забавяне на входа за истински печеливша игра.


Гледай няколко неща едновременно - Multi View
Гледайте какво има на телевизора и на екрана на мобилния ви телефон едновременно. Независимо дали следите резултати от спортни срещи или гледате видео с гейминг трикове, просто свържете телефона си и гледайте множество екрани както никога преди.

* Поддържа смартфони с Android и iOS операционни системи. 

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung QE55QN85AAT 55" Neo QLED 4K Ultra-HD Smart TV
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 2299лв.