За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTR 3

В наличност
Xiaomi Amazfit GTR 3

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTR 3

Избери цвят:
В наличност
Цена:
29400лв. 235.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Amazfit GTR 3 е новото поколение часовници на Xiaomi с мощни и интелигентни функции за наблюдение на здравето, осигурени от най-модерните технологии и интуитивна и точна операционна система. Елегантен и умен часовник в класически дизайн с кръгла форма. Изящно майсторство!

Amazfit GTR 3 проследява вашите дейности и фитнес резултати, брои стъпки, проверява калориите, проследява маршрути с GPS и мн. други. Той автоматично разпознава 8-те най-използвани спортни режима, така че дори не е нужно да се сещате да ги избирате, преди да тренирате.

В допълнение, чрез алгоритъма за движение TrainingBeats, Amazfit GTR 3 може да осигури професионален анализ на събраните данни, като също така показва максималната консумация на кислород (VO₂max), тренировъчното натоварване (TL), тренировъчния ефект (TE) и общото време за възстановяване.

С Amazfit GTR 3 можете да тествате своя сърдечен ритъм, насищане на кръвта с кислород, ниво на стрес и дихателна честота с едно докосване на часовника, а резултата е готов само за 45 секунди.

Той не само изглежда страхотно, но е и наистина издръжлив. Смарт часовника има рейтинг на водоустойчивост от 5ATM, така че можете да се насладите на морето или да се потопите в басейна без притеснение. А с режима за плуване, Amazfit GTR 3 събира много данни дори докато плувате, като индекс на SWOLF, брой удари, продължителност и разстояние.

AMAZFIT GTR 3 ЕКРАН
Сега можете да видите всичките си данни и знаци с перфектно качество, дори при ярка слънчева светлина, без да се налага да посягате към мобилния си телефон. Amazfit  GTR 3 разполага с 1,39-инчов кръгъл HD AMOLED дисплей с разделителна способност 454 x 454 пиксела и високо ниво на яркост до 1000 нита.

Amazfit GTR 3 също така добавя някои подобрения към класическия кръгъл дизайн на Amazfit GTR 2, като се започне с по-тесни рамки, които водят до по-високо съотношение на екрана към тялото. Разбира се, можете да го адаптирате към ежедневния си външен вид. Съчетайте вашето настроение, тоалет или повод с богат избор от над 100 циферблата. Искате по-високотехнологично усещане? Влезте в бъдещето и изберете от 15 анимирани циферблата.

ПО-ТОЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ С НОВИЯ ОПТИЧЕН СЕНЗОР BIOTRACKER 3.0
С подобрения биометричен сензор BioTracker 3.0 PPG, включващ 6 фотодиода в сравнение с 2 в предишното поколение, Amazfit GTR 3 изпълнява множество супер точни показатели за здравето по ултраефективен начин, като динамично наблюдение на сърдечната честота или насищане на кръвта с кислород, както и като PAI (Personal Activity Intelligence) система за оценка на здравето, която събира всички тези данни и ги трансформира в една цифрова стойност, за да разбере по-добре общото ви здравословно състояние.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ, НИВО НА SPO2 И КАЧЕСТВО НА ДИШАНЕТО ПО ВРЕМЕ НА СЪН
Особено внимание заслужава неговият мониторинг за сън, който изчерпателно открива и анализира етапите на съня ви по време на почивка. В допълнение, подобрените опции за измерване ви позволяват да проверявате нивата на кислород в кръвта и качеството на дишането по време на сън и предлага препоръки, които да ви помогнат да подобрите качеството и продължителността на съня си.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЖЕНСКИЯ ЦИКЪЛ
Запишете текущата си менструация. Вземете прогнози за предстоящите менструални и фертилни периоди. Получавайте напомняния, за да избегнете изненади.

КЛАСИЧЕСКА КОРОНА ЗА ГЛАДКА НАВИГАЦИЯ
Колкото и удобни да са сензорните екрани, понякога трябва да се движите денонощно, без пръстите ви да блокират екрана. Amazfit GTR 3 има физическа корона, елегантно изработена с помощта на усъвършенствани CNC процеси, за лесна навигация, която никога не пречи.

22 ММ СМЕНЯЕМА СИЛИКОНОВА КАИШКА
Amazfit GTR 3 остава приятно прилепнал на китката ви през целия ден благодарение на включената мека силиконова каишка: издръжлива, устойчива на изпотяване и здраво прилягаща, за да бъде в крак с вас. Може лесно да се замени с универсална 22мм каишка.

AMAZFIT GTR 3 СОФТУЕР
Amazfit GTR 3 разполага с обновена операционна система с гласов асистент. Новата операционна система Zepp, която оформя прекрасна нова цветова схема, заема по-малко място и въвежда по- богата екосистема от приложения с по-плавни взаимодействия и бърз достъп до любимите ви функции.

Лесно задайте аларма, задайте въпрос, получете превод и още с Alexa, която е интегрирана в Amazfit GTR 3. Ако сте далеч и нямате достъп до интернет, часовникът има и офлайн гласов асистент, за да извършвате операции как да активирате спортен режим или да отворите ресурс за показатели за здравето чрез гласова команда.

AMAZFIT GTR 3 БАТЕРИЯ
И накрая, Xiaomi Amazfit GTR 3 гарантира дълбоко оптимизирана система за управление на батерията. По този начин вашият часовник Amazfit GTR 3 винаги ще бъде готов да ви придружава по време на вашите пътувания и да следи напредъка ви - без прекъсване! С едно зареждане батерията от 450 mAh на Amazfit GTR 3 е в състояние да издържи до 21 дни типична ежедневна употреба, до 10 дни интензивна употреба, до 35 часа с активиран GPS и до 35 дни в Saver режим.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit GTR 3
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 299лв.