За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

В наличност
Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm

Избери цвят:
В наличност
Цена:
37300лв. 298.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Amazfit GTR 3 Pro е с ясен и лесен за четене Ultra HD AMOLED дисплей, като можете да изпитате несравнима визуална яснота, която достига 331 PPI, заедно с големия 1,45-инчов кръгъл екран, който се вижда дори при ярка слънчева светлина. С разделителна способност 480 x 480 пиксела и високо ниво на яркост до 1000 нита. Това е безпрецедентна визуална яснота, която достига 331 ppi. Часовника е водоустойчив на до 5 атмосфери.

Той тежи 58 грама с каишката и е с дебелина около 12 мм, с диаметър на корпуса 45 мм. Има два бутона отстрани, настроени на 2 часа и 4 часа, като горната част действа като корона, така че завъртането му превърта менютата. Натиснете долната и ще бъдете отведени в менюто за тренировка по подразбиране, но това може да се промени в приложението.

С висока точност, GP поддържа GPS, GLONASS, Galileo, BDS и QZSS сателитни навигационни системи за проследяване на вашия маршрут с прецизност. В допълнение към това, което предлага Amazfit GTR 3, тази версия включва високоговорител и микрофон за Bluetooth разговори, 2.3 GB памет за музика и инструмент за измерване на температурата.

Чрез алгоритъма за движение TrainingBeats, Amazfit GTR 3 Pro може да осигури професионален анализ на събраните данни, като също така показва максималната консумация на кислород (VO₂max), тренировъчното натоварване (TL), тренировъчния ефект (TE) и общото време за възстановяване.

Той е снабден с вграден барометричен висотомер, за да ви помогне да следите надморската височина и атмосферното налягане на вашите дейности и приключения на открито. Този смарт часовник Amazfit GTR 3 Pro е здравен партньор, така че можете да наблюдавате сърдечната си честота през целия ден, докато плувате, ходите и дори по време на сън.

За преглед на здравето Amazfit GTR 3 Pro следи всички дейности по време на вашите домашни задължения. С живота на батерията до 12 дни при зареждане, можете напълно да разчитате на нея. С едно зареждане батерията от 450 mAh на Amazfit GTR 3 Pro е в състояние да издържи до 12 дни типична ежедневна употреба, до 6 дни интензивна употреба, до 35 часа с активиран GPS и до 30 дни в икономичен режим.

Когато сте на разходка, тренирате или се виждате с приятели, можете да оставите телефона си в джоба си. Чрез Bluetooth връзка с вашия телефон, умният часовник Amazfit GTR 3 Pro може да получава телефонни обаждания и също така да се използва за лесно управление на музиката на вашия телефон.

Можете дори да съхранявате до 470 песни на часовника за независимо възпроизвеждане на музика. Той има 150+ спортни режима, които да отговарят на вашия избор на дейност. С Alexa и офлайн гласов асистент освободете ръцете си и гласовото управление на вашия смарт часовник. Ако сте навън и нямате достъп до интернет, смарт часовникът има и офлайн гласов асистент, за да извършвате операции като включване на спортен режим или отваряне на функция за измерване на здравето чрез гласова команда.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro 37mm
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 399лв.