За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTS 2

В наличност
Xiaomi Amazfit GTS 2

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTS 2

Избери цвят:
В наличност
Цена:
21400лв. 171.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Versiune : Xiaomi
Mijloace: Huami Amazfit GTS 2

Descriere:

В сравнение с Amazfit GTS, който излезе на пазара миналата година, часовникът Amazfit GTS 2 е по-лезе ипо-лек ипно-къ. Той е с дебелина само 9,7 мм и тежи 24,7 грама. Както можете да се досетите, това го прави изключително удобен за носене. Amazfit GTS 2 ъщо ianuarie

Що се отнася до циферблата, часовникът Amazfit GTS 2 използва 1,65-инчов супер-ретина AMOLED дисплей. Подобното на диамант въглеродно покритие подобрява защитата на екрана допълнително.

Резолюцията е 341 PPI, докато яркостта може да достигне 450 нита. Потребителите могат ясно да видят детайлите на дисплея дори и на ярка слънчева светлина.

Amazfit GTS 2 поддържа независимо възпроизвеждане на музика, 3 GB памет, която може да побере до 600 песни и синхронизация на плейлиста на NetEase в облака. В допълнение, Amazfit GTS 2 също поддържа Xiao AI, като и офлайн гласов контрол.

Amazfit GTS 2 предлага 12 професионални спортни режима, като тенденцията е този брой да се се увелич и ведо бщ 90. Освен това поддържа GPS + GLONASS двойно позициониране и водоустойчива дълбочина до 50м.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit GTS 2
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 259лв.