За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTS 2e

В наличност
Xiaomi Amazfit GTS 2e

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit GTS 2e

Избери цвят:
В наличност
Цена:
16300лв. 130.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Versiune : Xiaomi
Mijloace: Amazfit GTS 2e

Amazfit GTS 2e е ултратънък корпус без рамка, елегантен дизайн, плюс набор от най-попус без рамка, елегантен дизайн, плюс набор от най-попус без рамка.

Amazfit GTS 2e използва закалено, извито 2D стъкло, което плавно се влива в динамичните кричните крито в стъкло В допълнение към удобството и лекотата на използване, часовникът е устойчив на драскотини и износване поради вакуумното покритие на стъклената повърхност. Благодарение на максималната защита и няколко цветови опции за презрамките, часовникът изглежда органично както на важно събитие, така и във фитнеса.

1,65-инчовият екран на Amazfit GTS 2e е сравним по яснота с най-новите смартфони. Плътността на пикселите от 341 ppi и HD AMOLED матрицата осигуряват ясна и реалистична картина на дисплея с ярки цветове и добра четливост по всяко време на деня.

Богат избор от теми за циферблат ви позволява да направите Amazfit GTS 2e продължение на вашлия. Ако желаете, можете да създадете свой собствен дизайн, включително с помощта ната васниата васниата ваствен дизайн Ъй като повечето цифцерблати подържат функциtări întotdeauna, afișaj, можете да пoроверявате даса, без да ide налага да ъа ъ б așa дате ера на да да ъате еранаnun да да ъа ъαаате еранаnun да да ъа ъате еаанаnun да да ъа ъате еранаnun да да да ъате еаанаnun да да да ъа дαаате еаанаnun да да да ъа ъате еoare еа на ва да ъа ъа де е..

Часовникът Amazfit GTS 2e е оборудван с най-новия високоточен оптичен сензор BioTracker PPG от Huami Technology, който осигурява цялостен мониторинг на вашето състояние: сърдечен ритъм, ниво на стрес, фази на съня.

Amazfit GTS 2e също така наблюдава такъв важен показател за здравето като насищане на кръди на кръди сател. Ако се чувствате зле, правите дълъг умствен труд или извършвате интензивни упражнения, можете да проверите нивото на SpO 2 , за да разберете по-добре какво се случва с вас и да поддържате здравето си под контрол.

Умният часовник Amazfit GTS 2e има широка допълнителна функционалност. И така, можете да използвате един от 90 спортни режима, като изберете подходящия и в края на тренировката да получите подробен аналитичен отчет в мобилното приложение. Часовникът ви позволява да четете SMS, да ви информира за входящи повиквания, да ви помага да се събудите навреме, да ви напомня за планирани неща и да показва прогнозата за времето. Има и автономен гласов контрол, който ви позволява да отговаряте на повиквания на Amazfit GTS 2e чрез Bluetooth, да активирате спортни режими или функции за наблюдение на пулса.

Благодарение на оптимизираната система за управление не е нужно да се притеснявате занре прежзанрение не е нужно да се притеснявате занерение Часовникът е винаги готов да следи напредъка ви и да ви придружава навсякъде, с живот на батерията от 14 дни при нормална употреба или 24 дни в режим на пестене на енергия.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit GTS 2e
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 199лв.