За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro

В наличност
Xiaomi Amazfit T-Rex Pro

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro

Избери цвят:
В наличност
Цена:
25600лв. 205.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Производител: Xiaomi
Модел: Huami Amazfit T-Rex Pro

Описание:

Amazfit T-Rex Pro разполага с 1,3-инчов HD AMOLED екран с функция "always on display" и резолюция 360х360. Той има удароустойчив корпус с гумирани краища, който издъжа от -40 до +70 градуса. Тялото на часовника е изработено от поликарбонат, а каишките са от силикон. Екрана има допълнителна защита за следи от пръсти.

Също така е водо и прахозащитен, издържащ до 10AT, като е в състояние да издъжи до 240 часа в условия на влажност и до 96 часа при излагане на сол, някои киселини и алкали. Това означава, че вече ще може да издържи на потопени дълбочини до 100 метра.

Amazfit T-Rex Pro отговаря на 12 стандарта на американската армия (MIL-STD-810G). Оборудван е с BioTracker PPG оптичен сензор за целодневен мониторинг на сърдечната честота и осигурява бързи сигнали за сърдечната честота. Също така има жироскоп, барометричен висотомер, сензор за околна светлина и сензор за ускорение.

Устройството използва висок клас Sony GPS чип и вградена двойна сателитна система за позициониране GPS + GLONASS. С оптимизиран материал на тялото, вътрешната структура и дори със сигнал при носене. Ефективността на сигнала е значително подобрена, спътниковото търсене е бързо, а позиционирането е точно, за да отговори на нуждите на градските сгради.

Захранва се от 390mAh батерия, за която се твърди, че предлага до 18 дни живот на батерията с едно зареждане при нормална употреба. Ако се използват всички функции със засилена употреба, батерията ще издържи 9 дни.

Също така поддържа над 100 вида тренировъчен режим, като например ходене, бягаща пътека, бягане, плуване, ходене на открито, колоездене и т. н. Той е частично активиран от второ поколение BioTracker PPG, който сега също така поддържа проследяване на кислорода в кръвта / SpO2 в допълнение към измерванията на сърдечната честота.

Amazfit T-Rex Pro е с мулти интелигентни функции, като проверка на времето, напомняне за повикване, SMS известия и др. Той тежи 59.4 грама, дебел е 13.5мм и е с диаметър от 47.7мм. Работи с Android 5.0 или по-нов, какво и с Apple iOS 10.0 или по-нов. Може да бъде свързан както с телефон, така и с таблет. Часовника използва приложението Zepp.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 259лв.