За въпроси:

0882444443

За въпроси и отговори:

0882444443

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Xiaomi Watch S1 Active

В наличност
Xiaomi Watch S1 Active

24 месеца гаранция

експресна доставка

Преглед на пратката

Xiaomi Watch S1 Active

Избери цвят:
В наличност
Цена:
24100лв. 193.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Обединяване на всички най-добри функции Всичко, което харесвате в едно устройство

1,43" AMOLED дисплей с висока разделителна способност Екранът с високо опресняване от 60 Hz изобразява изящни графики 1,43" AMOLED дисплей предлага по-цветно, по-гладко изживяване при гледане. Винаги включеният дисплей* ви позволява да проверявате часа по-удобно. Важни известия като входящи повиквания, напомняния и спортни известия могат да се се повиквания, напомняния и спортни известия могат да се се повиквания, постри постраз.
117 Фитнес режими
19 Професионални режими
5 ATM водоустойчивост*
200+ циферблата Стилизирайте го с повече персонализации Изберете от 200+ циферблата с различни теми, включително технологии, спорт, машини и анимационни филми. Супер циферблати и персонализирани циферблати също са налични, което ви позволява да изберете такъв, който идеално отговаря на вашия вкус и темперамент.
12 дни живот на батерията, създаден да издържи 24 дни в режим за пестене на батерия
Изискан метален безел 36,3 g лек корпус на часовник и цветна каишка
Bluetooth® телефонно обаждане
Целодневен мониторинг на кислорода в кръвта24-часово наблюдение на пулса, разширено наблюдение на съня
Двубандов GPS Поддържа множество сателитни навигационни системи за по-бързо и тоциони и точзо и тоционни системи.
По-широк поглед, по-ясни детайли По-големият, по-ясен, 
Изискан метален панел Лек и удобен Новият стилен и лек дизайн, за да подобрите стила си наистина. С тегло само 36,3 g, Xiaomi Watch S1 Active ще ви помогне в тренировката без ограничения.
Фитнес режими: Насладете се на тренировката си, изследвайте до насита Поддържа 19 професионални фитнес режима като баскетбол, тенис, плуване и HIIT, както и близо 100 разширени фитнес режима.Прецизно наблюдавайте и анализирайте ключови точки от данни като пулс, средно темпо и изгорени калории , правейки вашите тренировки по-ефективни.
Достъп до любимия ви спортен режим само с едно щракване Можете да персонализирате настройките си за достъп до любимия си спортен режим само с едно щракване върху бутона SPORT. Освен това се поддържа автоматично откриване на бягаща пътека, бягане на открито и ходене
Двубандов многосистемен GPS Вграденият двулентов GNSS чип поддържа пет основни системи за сателитно позициониране: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS, заедно с усъвършенствани алгоритми за оптимизация за постигане на по-бързо и по-точно позициониране, което ви дава професионална статистика
Край на безпокойството за батериятаКажете сбогом на безпокойството за изтощена батерия с тази голяма батерия от 470 mAh и AI алгоритъм за ниска консумация на енергия! Удобният магнитен кабел за зареждане ви осигурява пълно зареждане само за 2,5 часа.
Освободете ръцете си с Bluetooth® телефонно обажданеБлагодарение на вградения микрофон и високоговорител, Bluetooth® телефонното обаждане вече се поддържа от Xiaomi Watch S1 Active. Когато бягате на открито или в ситуация, която не е удобна да извадите телефона си, отговорете или отхвърлете входящи повиквания с едно докосване на часовника си.
Изправен пред спешен случай? Не ianuarie ззадайте вааника! Устройството трябва да бъде свързано с Bluetooth на телефона. Контактът за спешни случаи трябва да бъде зададен в приложението, за да работи таботи тазикът в приложението.
24-часово следене на пулса Многоканални PPG биосензори Анормален пулс Крива на пулса в покой
Многоканалният PPG биосензор извършва 24-часово наблюдение на сърдечната честота. С надграден хардуер и алгоритми сензорът точно следи сърдечния ви ритъм, дори когато изпълнявате високоинтензивни спортове, като бягане по пътеки и колоездене, и ви уведомява, когато сърдечният ви ритъм е твърде висок. Той също така автоматично запазва кривата на сърдечната честота в покой* за предходните 30 дни, като непрекъснато проследява подобренията в здравето, направени от упражнения.
Целодневен мониторинг на кислорода в
кръвта Вземете измерване на SpO₂ за спокойствие. Ново обновен, за да поддържа целодневно непрекъснато наблюдение на SpO₂. Интервалът на измерване може да бъде настроен според вашите нужди.
Съвети:
Режимът за целодневно наблюдение на кислорода в кръвта трябва да бъде активиран ръчно. Мониторингът по подразбиране е зададен на веднъж на всеки 30 минути и може да се се може да се ренш 1 веднъж на всеки
Разширено наблюдение на съня Спете добре, за да работите добре
Функцията за наблюдение на съня също е надградена с 35%* увеличение на точността и поддържа наблюдение на продължителни нощни съни и спорадични дрямки през деня. Запишете моделите си на сън през различни етапи и помогнете да подобрите навиците си злични етапи и помогнете да подобрите навиците си-дсо зоб.
Не се стресирайте, нека дишаме заедно! Откриване на стрес
Постоянно бъдете наясно със стресовите си състояния, както и с ежедневните и 30-дневните стресови тенденции, за да постигнете по-добър баланс между работа и личен живот.Упражнение за дишане
Бързо облекчете физическия и психическия стрес, като следвате показаните ритми и психитна пралическия стрес
Състои се от много други малки изненади Практичен, обмислен и съобразен с вас
Здравен индекс
Индексът на здравето е надстроен, за да поддържа определянето на цели за продължителност и изправено положение за дейности със средна и висока интензивност (калории, стъпки, изправено положение и продължителност на дейност със среден и висок интензитет; изберете от три от четирите дисплея)
Изцяло новата функция за проследяване на здравето на жените може да бъде настроена да проследява периоди чрез приложението Mi Fitness и ще показва цикъла автоматично на часовника и синхронно с вашия смартфон. З с периоcart, и с пиоcomser зарти парти зарти за па ча ча ча на на.
Приложение Mi Fitness Ежедневни здравни данни на една ръка разстояние
Ежедневната здравна статистика, като пулс, фитнес и сън, се показва в детайли, за да предостави ясна картина на вашето здраве. Можете също така да добавите различни здравни планове, за да развиете навици за сами самове. Поддържа синхронизиране на данни със Strava și Apple Health.
Ревюта (0 ревюта)

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. AllGSM.eu не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Watch S1 Active
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 193лв.